(VIDEO) BIVŠI ŠEF FBI PRED SMRT OTKRIO: Svetske elite spremaju GENOCID!

 Bivši šef FBI-ja Ted Ganderson, čovek je za kojega zna jako malo ljudi. Pre svoje smrti čovečanstvu je otkrio mnogo stvari koje su preko masovnih medija vrlo skrivene! Reč je o za mnoge šokantnim podacima koji ni po koju cenu ne smeju doći do šire javnosti - genocidu koji elita sprema za čitav svet.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zapravo, radi se o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za novi totalitaristički sistem koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svetu, pre svega u SAD, gde se sprovodi eksperiment nad ljudima koji se polako preliva na sve druge kontinente!

Ted Ganderson javnosti je pre smrti otvorio dušu, svedočio je o svemu šta je kao šef FBI vidio i čuo, ali gotovo ništa od toga nikada nije došlo do javnosti.

Kemtrejls

- Smrt, poznatija kao kemtrejls, dolazi na građane SAD-a, u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i drugim zemljama Evrope. Lično sam video, ne samo u SAD, već i u Meksiku i Kanadi. Ptice umiru širom sveta, na stotine hiljada riba i drugih životinjskih vrsta umiru takođe. To je genocid. To je otrov. To je ubistvo koje su nametnuli UN. To je nešto što se mora zaustaviti. Lično znam od kuda poleću avioni koji ovo čine. Iz Linkolna, Nebraske, Fort Sila, Oklahome, to su mesta iz kojih se kreće - rekao je on u jednom od šokantnih intervjua, koje je dao za alternativne medije.

Comments

Popular posts from this blog

NEMAČKA JAVNO PRIZNALA DA SE ATMOSFERA NAMERNO TRUJE OPASNIM OTROVIMA

ITALIJANSKI PROFESOR ŠOKIRAO SVET: EVROPA JE SRPSKO CARSTVO, ONI SU NA OVIM PROSTORIMA JOŠ OD PALEOLITA(8.000 GOD.,P.N.E.)

HRVATSKI ISTORIČAR PRIREDIO ŠOK HRVATIMA: Evo koji poznati i voljeni Hrvati su zapravo Srbi…